Pe grupuri de clienți
Grupurile activate văd lângă prețul principal și celălalt preț. Clientul autentificat primește setarea grupului său implicit, vizitatorul pe cea a grupului Vizitator, iar cel care comandă ca invitat pe cea a grupului Oaspete. După instalare toate grupurile sunt dezactivate, așa că magazinul rămâne neschimbat până activezi unul.